Як просунути вебсайт розміщуючи статті та постові посилання

Один із найбільш ефективних способів просування веб-сайту є розміщення тематичних статей на інших ресурсах і зворотні посилання на нашу веб-сайт. Також можна просунути вебсайт розміщуючи постові посилання. В них тематичним є лише один абзац, який включає власне посилання на вебсайт, котриий потрібно просунути.

Статті можна написати самостійно або замовити її написання у редукторів інтернет ресурсу, на якому буде розміщена дана стаття. Також існують біржі контенту, де можна купити статтю на певну тематику. Стаття повинна розміщуватися обов’язково новою, унікальною і відразу включати посилання на вебсайт, котрий ми намагаємося просунути.

Тож, де можна розмістити таку статтю? Насправді багато інтернет-ресурсів готові за певну винагороду розмістити вашу статтю чи постовий. Тому можна сконтактувати за редакцією тематичних ресурсів та поцікавитися можливістю розміщення у них статті.

Звісно контактувати із кожним ресурсом окремо це досить часозатратна задача, тому існують біржі для розміщення статей та посадових. Можете загуглити та знайти для себе таку біржу або можете сконтактувати із нами, і розмістити вашу статтю чи постовий на даному ресурсі. Унікальність наших статей майже завжди складає 100%. На приклад ця стаття має понад 1500 символів і унікальна на 100%.

Щоб просунути певний товар постовим, потрібно відійти від поточної теми і переключитись на тематику товару. В даному випадку тематика – товари для дорослих. Отже якщо назва виробника Док Джонсон вам про щось каже, то за посиланням https://sexxes.com.ua можна знайти їхню продукцію 18+. На сайті розміщені різноманітні товари від різнихриробників для дорослих розваг мужчин інтимного характеру.

Якої довжини має бути стаття?

Рекомендують розміщувати статті не короче 800 символів. Краще коли мінімум 1000 символів. Але бажано розміщувати статті довжиною від 1500 символів включаючи пропуски. Унікальність статті можна перевірити онлайн. На сьогодні існують багато ресурсів що дозволяють перевірити унікальність статті безкоштовно.

Коментування не рекомендоване автором новини.