Ігор Гузь передбачає загрозу силових конфліктів між владою та опозиційними силами на Волині

На прес-конференції лідерів опозиційних сил, Ігор Гузь, керівник Волинської обласної організації партії «За Україну!», заявив про можливість подальших силових конфліктів між владою та опозицією в області.

Нагадаємо, 1 травня на Театральному майдані Луцька відбувся мітинг опозиційних сил, у якому взяли участь представники опозиційних політичних партій та громадських організацій краю. Під час цього мітингу на цьому ж майдані проходив мітинг «на підтримку ініціатив Президента Віктора Януковича», який організувала Луцька міська організація Партії регіонів. Мітингуючих розділяв кордон міліціонерів. В ході мітингу «регіонали» намагалися зірвати проведення опозиційного заходу намагаючись перекричати виступаючих.

«Я навіть стримував окремих людей. Тому що люди реагують неадекватно. Люди прийшли послухати тих політиків, яким вони довіряють, і їм не дають цього права зробити, їх налаштовують на якісь протиріччя» – сказав Ігор Гузь і додав, що за можливі силові конфлікти «буде нести відповідальність Партія регіонів і міліція, яка, очевидно, ними координується».

Ігор Гузь розповів, що під час мітингу 1 травня звертався до правоохоронців, які оточували автобус з гучномовцями мітингу регіоналів, аби ті вимкнули звук. Натомість ті ніяк на дані зауваження не відреагували. «Наступного разу, коли подібне повториться, разом з нами будуть народні депутати, проти яких правоохоронці точно не знайдуть жодних силових аргументів», – сказав Ігор Гузь.

«Більше того, перебивання різними пісеньками про Партію Регіонів виконання державного гімну України – це відверте святотатство», – додав керівник Волинської обласної організації партії «За Україну!».

Коментування не рекомендоване автором новини.