Волинська обласна організація партії «За Україну!» пікетувала облдержадміністрацію

25 травня в місті Луцьку Волинська обласна організація партії «За Україну!» взяла участь у мітингу-протесті під стінами облдержадміністрації, учасники якого протестували проти антидемократичних дій влади, зокрема проти утисків міліцією автоперевізників, які взялися довозити людей до Києва під час масових акцій в день ратифікації у ВР «Харківських угод».

В руках протестуючі тримали транспаранти «Ні політизації міліції», «Міліція служить народу чи політикам?», намагаючись привернути увагу як представників влади так і громадськості до порушення демократичних прав наших громадян новою владою.

У свою чергу голова Волинської обласної організації партії «За Україну!» Ігор Гузь у виступі зауважив, що теперішні події нагадують 2004 рік. «Мене журналісти питали, чому ми зібрались тут, під стінами адміністрації. Та тому, що працівники ДАІ, працівники міліції не діють самостійно. Вони виконують накази з того кабінету, який займає пан Клімчук… В мене просто «дежавю»; тож про що ми говоримо? Партія «За Україну!» вивезла всього один автобус до Києва під час голосування за Харківський пакт у ВР, і вже за кілька днів до перевізника прийшли працівники ДАІ і виписали кілька штрафів. І це тільки початок. Ми будемо діяти поступально. І якщо це буде продовжуватись, ми їм гарантуємо наметове містечко», – сказав він.

Ігор Гузь також вимагає, аби начальник УМВС у Волинській області Іван Прошковський та керівник ДАІ УМВС у Волинській області прибули на сесію облради та звітували про свої дії.

Коментування не рекомендоване автором новини.