Маневицька районна організація партії «За Україну!» провела в Колках акцію «Українська стрічка» + ФОТО

20 червня в селищі Колки, другому за розмірами населеному пункті у Маневицькому районі, з ініціативи Маневицької районної організації партії «За Україну!» була проведена акція «Українська стрічка».

В рамках акції активісти районної організації роздавали синьо-жовті стрічки в центральних районах Колок, що викликало неабиякий резонанс як серед молодшого так і старшого покоління.

Колки в українській історії відомі як населений пункт, що був центром так званої Колківської республіки, повстанського утворення, що виникло у квітні 1943 року на звільненій загонами УПА від нацистів території на приблизно 2,5 тисячах квадратних кілометрів. Республіка проіснувала до 4 листопада, коли за допомогою регулярних фронтових частин (артилерії, танків та авіації) Колківську республіку було знищено гітлерівською армією.

Леонід Новак, голова Маневицької районної організації партії «За Україну!», по закінченню акції зазначив: «Дана акція – нагадування всім колківчанам про те, що Україна сьогодні перебуває в небезпеці і захист її повинен відбуватися на кожному клаптику української землі, незважаючи на те місто це чи село».

Коментування не рекомендоване автором новини.