Відбулась конференція Луцької міської організації партії «За Україну!» + ФОТО

5 червня, в місті Луцьку відбулася Луцька міська конференція партії «За Україну!». Метою конференції було обрання керівних органів міської організації партії та висвітлення завдань і напрямків діяльності партійного осередку в Луцьку.

Участь в конференції взяло понад 80 делегатів. Серед запрошених – луцький міський голова Богдан Шиба, представники патріотичних політичних партій та громадських організацій міста. Богдан Шиба привітав усіх присутніх, побажавши новоствореному осередку партії ефективної роботи та досягнення поставлених цілей.

Керівником міської організації партії «За Україну!» було обрано відомого в молодіжній політиці Волині громадського діяча Павла Данильчука, який у своєму виступі зазначив: «Наше основне завдання – побудова партійного осередку, який об’єднає в своїх лавах людей, незаплямованих ніякими брудними справами, послужним «партійним» списком та іншими дескридетуючими чинниками.

З такими людьми, які, без сумніву, будуть складати потужне патріотичне середовище, ми ставитимемо перед собою чіткі політичні завдання та робитимемо все можливе, щоб протистояти тиску антиукраїнської влади».

Фото з конференції тут.

Коментування не рекомендоване автором новини.