Волинська партія «За Україну!» до Дня Конституції провела святковий автопробіг та акцію протесту проти дій нової влади

В рамках відзначення Дня Конституції, який припадає на 28 червня,  Волинська обласна організація партії «За Україну!» провела автопробіг центральними вулицями міста Луцька та акцію протесту на центральному майдані міста проти порушень діючою владою статей Конституції.

В автопробігові центральними вулицями Луцька та більшістю мікрорайонів міста, який відбувався 27 червня, взяло участь близько десяти автомобілів з партійними прапорами, що викликало неабиякий резонанс серед перехожих. Подібні акції заплановані і на інші визначні дати в українському календарі.

28 червня, безпосередньо в День Конституції, Луцька міська організація партії «За Україну!» організувала акцію протесту проти порушень новою владою статей української Конституції. Близько тридцяти партійних активістів на Театральному майдані Луцька стояли з плакатами на яких були вказані порушені владою статті та розповсюджували синьо-жовті стрічки.

«Обов’язок кожного небайдужого українця в ці дні не тільки лишатися патріотом нашої країни, але і системно захищати наші національні інтереси, нагадуючи владі про її помилки», – прокоментував останню акцію голова Луцької міської організації партії «За Україну!» Павло Данильчук.

Коментування не рекомендоване автором новини.