Волинська партія «За Україну!» взяла участь у релігійній прощі до Зарваниці

Делегація від Волинської обласної організації партії «За Україну!» взяла участь у XVII Всеукраїнській молодіжній прощі до Зарваниці, яка відбувалась з 25 по 27 червня в Тернопільській області.Участь у заході взяло близько дванадцяти тисяч людей, які подолали понад шістдесят кілометрів маршрутом Тернопіль-Струсів-Зарваниця; серед них близько тридцяти членів волинського осередку партії «За Україну!».

Делегація від Волині взяла участь в молодіжно-патріотичному таборуванні, яке відбулося в рамках прощі і ставило за мету обговорення молодими активістами політичної ситуації в країні та потреби у подальших консолідованих діях щодо захисту України від тиску діючої влади.

Присутній на прощі та молодіжному таборуванні керівник Луцької міської організації партії «За Україну!»  Павло Данильчук зазначив: «Питання духовності для українців були, є і будуть актуальними зважаючи на нашу історію і традиціоналізм. Дуже важливо, що в Україні є стійкий сегмент патріотично налаштованої молоді, який не лишається осторонь подібних заходів. Це ті люди, які при потребі будуть захищати її національні інтереси від школи і університету до депутатських рад різного рівня».

Коментування не рекомендоване автором новини.