«За Україну!» підтримала відкриття ветеринарної клініки в Луцьку + ФОТО

1 червня в місті Луцьку, за підтримки Волинської обласної організації партії «За Україну!», була відкрита перша ветеринарна лікарня, яка займатиметься стерилізацією безпритульних тварин в місті. Ініціатором відкриття стала Дана Новарчук, голова Волинського товариства захисту тварин та член правління міського осередку партії.

Діяльність ветеринарної лікарні зводитиметься до відлову та стерилізації безпритульних тварин, з їх подальшим утриманням у обладнаному для цього притулку та передачею до рук охочих лучан. Окрім того, кожен власник домашніх тварин у Луцьку, за бажання простерилізувати свого вихованця у закладі, може зробити це за символічну винагороду.

«Дана подія є черговим кроком до вирішення наболілої проблеми безпритульних тварин у нашому місті. Це боротьба не тільки за гуманізацію засобів вирішення питання, а й за гуманізацію суспільства, зокрема, жителів Луцька», – прокоментувала відкриття лікарні Дана Новарчук, голова Волинського товариства захисту тварин та член правління Луцького міського осередку партії «За Україну!».

Прес-служба Луцької міської організації

партії «За Україну!»


Коментування не рекомендоване автором новини.