«За Україну!» взяла участь у відзначенні річниці Берестецької битви + ФОТО

6 червня представники партії «За Україну!» взяли участь у відзначенні 359-ої річниці знаменної для української історії Берестецької битви, на яку завітало близько 10 тисяч людей з різних областей України.

Делегація партії «За Україну!» складалася з представників Волинської та Рівненської обласних організацій. Члени партії взяли участь у Божественній літургії та панахиді у пам’ять про загиблих українських козаків і селян, яку відправив Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Активістами партії серед присутніх гостей поширювалися жовто-сині стрічки.

На народному вічі, яке відбулося після літургії та панахиди, виступив голова Волинської обласної організації партії «За Україну!» Ігор Гузь, який заявив про потребу консолідації всіх патріотично налаштованих сил для відсічі діям нинішньої влади, діяльність якої носить яскраво виражений антиукраїнський характер.

«Розбрат між політиками, розчарування народу грають на руку тим, хто сьогодні хоче знищити все українське і не зупиниться вже завтра ні перед чим. Ми маємо зробити зараз все можливе, щоб український народ знову повірив у свою здатність захистити Україну від її ворогів!», – зазначив Ігор Гузь у своєму виступі.

Фото дивіться тут.

Коментування не рекомендоване автором новини.