Активістка партії «За Україну!» Дана Гарт закликала лучан бути гуманнішими у ставленні до безпритульних тварин

Дана Гарт, голова правління Волинського товариства захисту тварин та активістка Луцької міської організації партії «За Україну!», на засіданні прес-клубу присвяченому відкриттю в Луцьку кінологічної виставки, який відбувся 20 липня, закликала лучан бути гуманнішими по відношенню до безпритульних тварин.

Ситуація з безпритульним тваринами, на думку Дани Гарт, спричинена не лише біологічними, природними чинниками, але й людською діяльністю та поведінкою, в результаті яких на вулиці опиняються домашні улюбленці, де вони неконтрольовано розмножуються та переносять різного роду інфекційні захворювання. Створення Волинським товариством захисту тварин притулку для тварин та ветеринарної лікарні – суттєвий крок для подолання цієї проблеми в нашому суспільстві.

«Європейська Україна має будуватися з маленьких але потужних блоків людської цивілізованості та демократичності. Відповідальність за вчинки та спричинені людьми проблеми – ознака такої європейськості. Ми і надалі робитимемо все можливе, щоб в Луцьку дана проблема знайшла оптимальні шляхи для свого вирішення як з боку громадськості так і з боку влади», – зазначила Дана Гарт.

Коментування не рекомендоване автором новини.