Ігор Гузь вимагає від влади фінансування “Бандерштату-2010″

Ігор Гузь, депутат обласної ради та голова Волинської обласної організації партії «За Україну!», який також є головою оргкомітету по проведенню Всеукраїнського фестивалю альтернативної музики та сучасного мистецтва «Бандерштат» вимагає від волинської влади фінансування даного заходу на підставі рішення сесії обласної ради.

В травні 2010 року в м. Луцьку стартувала підготовка до всеукраїнського музичного фестивалю «Бандерштат-2010», який цьогоріч відбудеться в останній місяць літа та триватиме протягом двох днів, з 7 по 8 серпня на території Музею сільського господарства Волині в Рокинях. Організатор фестивалю – молодіжна організація «Національний Альянс».

30 червня, на черговій сесії обласної ради Ігор Гузь озвучив потребу у фінансовій підтримці з боку влади даного заходу, ідейна унікальність якого актуальна не лише для нашого регіону, але і для України загалом. Голосуванням депутатів обласної ради було прийняте рішення про виділення з коштів управління у справах сім’ї, молоді та спорту суми в розмірі 40 тисяч гривень для проведення «Бандерштату-2010».

14 липня була проведена зустріч членів оргкомітету з головою управління у справах сім’ї, молоді та спорту Зайченком Миколою Олександровичем, який ігноруючи рішення депутатів обласної ради заявив, що фінансувати фестиваль управління не буде.

«У випадку відсутності підтримки облдержадміністрацією фестивалю оргкомітет вдасться до наступних дій: вимоги звільнення із своєї посади пана Зайченка та організація піар-кампанії серед лучан «Геть Зайченка від влади!», організація одноденного голодування прихильників фестивалю під стінами ОДА; подання заявки на проведення «Бандерштату» на майдані перед ОДА. Ми зробимо все можливе, щоб єдиний такого роду фестиваль в Україні продовжив своє життя, не зважаючи на небажання влади займати сьогодні національно свідому позицію», – зазначив Ігор Гузь.

Коментування не рекомендоване автором новини.