В Луцьку відбулася прес-конференція місцевих лідерів партій «За Україну!» та Української Народної Партії

В п’ятницю 30 липня, о 12.00 з ініціативи керівників Волинської обласної організації партії «За Україну!» Ігоря Гузя та Волинської обласної організації Української Народної Партії Сергія Годлевського відбулася спільна прес-конференція, на якій чільники даних політичних сил заявили про свою співпрацю на місцевих виборах, які відбудуться в Україні 31 жовтня 2010 року.

Згідно чинного законодавства та нещодавніх нововведень на вибори йдуть тільки ті партії, які зареєстровані до 31 жовтня 2009 року, відтак молоді партії, зокрема і «За Україну!», участі у виборчих перегонах брати не будуть. Подібні дії влади – серйозні утиски в бік діяльності політичної позиції в сучасній Україні.

Прес-конференція, яка відбулася в конференц-залі Палацу культури міста Луцька і була присвячена питанню подальших дій опозиційних сил на Волині в контексті майбутніх виборів. На ній були озвучені питання консолідації опозиціонерів по відношенню до дій влади, зокрема і волинської, яка руками правоохоронних відомств чинить тиск на будь-які ініціативи опозиційних сил, які йдуть врозріз з політикою нової влади.

«В теперішній ситуації, з такою владою і початком таких дій, такі об’єднання є вимушеними. Влада Януковича взяла на озброєння ідеологію війни з усім українським, і боротьба на місцях повинна стати потужним плацдармом для всеукраїнського опозиційного наступу», – зазначив на прес-конференції Ігор Гузь.

Коментування не рекомендоване автором новини.