Волинська обласна організація партії «За Україну!» провела навчальний семінар для майбутніх кандидатів в депутати

15 серпня Волинська обласна організація партії «За Україну!» провела навчальний семінар для майбутніх кандидатів в депутати та довірених осіб від партії на місцевих виборах 31 жовтня 2010 року. Семінар, який тривав понад чотири години і зібрав більше двадцяти учасників, відбувся в Палаці культури міста Луцька.

Серед лекторів на семінарі – Ігор Гузь, депутат обласної ради та голова обласного партійного осередку «За Україну!», який прочитав лекцію на тему «План-конспект проведення виборчої кампанії в мажоритарному окрузі м. Луцька»; Анатолій Бірюков, секретар Луцької міської ради з лекцією «Структура та діяльність Луцької міської ради. Що має знати депутат місцевої ради: практичні аспекти діяльності»; Микола Іванюк, заступник Луцького міського голови з лекцією на тему «Структура виконавчих органів Луцької міської ради» та Тарас Літковець, викладач кафедри політичних інститутів і процесів ВНУ імені Лесі Українки з лекцією «Технології впливу на формування громадської думки».

Даний захід започаткував цілу низку подібних навчальних семінарів для майбутніх кандидатів в депутати та членів партії «За Україну!» з метою політичної просвіти напередодні як виборів так і щоденної участі в громадсько-політичному житті краю міста Луцька зокрема.

Коментування не рекомендоване автором новини.