Активісти партії “За Україну!” привітали учнів луцьких шкіл з початком навчального року

1 вересня близько п’ятнадцяти активістів Луцької міської організації партії “За Україну!” з вітальним словом відвідали більшість міських шкіл. У своїх виступах представники партїі “За Україну!” закликали як учнів так і вчителів лишатися патріотами своєї країни і не забувати про всю важливість та значущість освітньої роботи для національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Школам,  в які завітали активісти “За Україну!”, були передані набори книг із серії “Літопис УПА”, які без сумніву стануть цінним надбанням для шкільних бібліотек.

Павло Данильчук, голова Луцької міської організації партії “За Україну!” по закінченню акції зазначив: “Сьогоднішній наш візит в школи і подарунок у вигляді книг про УПА – нагадування і учням і вчителям про нашу українськість, на яку зараз активно тисне діюча влада, яка переписує історію, викреслює з сторінок підручників імена національних героїв тощо. Молодь має знати і свою історію,  і своїх героїв. Тільки тоді ми матимемо шанс на сильну, незалежну Україну”.

Олег Савчук, член партії “За Україну!”, з св’ятом знань вітав учнів середньої школи №22 м.Луцька.

Звертаючись до старшокласників сказав “Історія нашого краю була складною, і не завжди однозначною. Сподіваюсь ці книги допоможуть вам скласти власну, неупереджену думку, про бійців Української повстанської армії.” На відео – вручення книжок:

Коментування не рекомендоване автором новини.