Ігор Гузь звернувся до прокуратури з приводу відмови владою виконувати рішення по фінансуванню Бандерштату

Ігор Гузь, депутат Волинської обласної ради та голова волинського осередку партії «За Україну!» звернувся до обласної прокуратури з вимогою пояснити, на якій підставі волинська влада відмовляється виконувати офіційне рішення обласної ради з приводу фінансування фестивалю «Бандерштат-2010».

Волинською обласною радою на 41-ій сесії від 30.06.2010 було прийнято рішення про виділення коштів на проведення всеукраїнського фестивалю альтернативної музики «Бандерштат – 2010» у розмірі 40 тис. грн. Станом на 27.08.2010 оргкомітет не отримав вказаної суми. В свою чергу начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Микола Зайченко відмовився перераховувати кошти, посилаючись на усне розпорядження голови Волинської обласної державної адміністрації Бориса Клімчука, хоча зазначив , що кошти в наявності є.

Ігор Гузь, вважає, що невиконання рішення Волинської обласної ради є протизаконним та вимагає чіткого правового роз’яснення причин, на підставі яких дане рішення не було виконане.

Коментування не рекомендоване автором новини.