«За Україну!» на Волині провела конференцію по висуненню кандидатів в депутати обласної ради + ФОТО

28 вересня Волинська обласна організація партії «За Україну!» провела чергову партійну конференцію, на якій відбулося висунення кандидатів у депутати Волинської обласної ради на місцеві вибори, які відбудуться 31 жовтня.

Конференція проходила в конференц-залі готелю «Україна».

Ігор Гузь, голова обласної організації партії та депутат Волинської обласної ради у своєму виступі закликав усіх членів партії та майбутніх кандидатів зважити на всю складність політичної ситуації в Україні і робити все можливе, щоб «За Україну!» не була однією з маленьких українських партій, а чинила реальний опір діям влади у Волинській області. Показником таких дій будуть здобуті депутатські мандати у радах різного рівня.

Абсолютною більшістю присутніх на конференції було підтримано список до Волинської обласної ради, який складається з наступних людей:

- Ігор Гузь, голова Волинської обласної організації партії «За Україну!» та депутат Волинської обласної ради.

- Трофимчук Віктор Іванович, головний редактор газети «Луцький замок».

- Навроцька Зоя Михайлівна, завідувач Луцького художнього музею.

- Середюк Олександр Михайлович, письменник, голова ГО «Школа козацького гарту», директор Музею сільського господарства Волині.

- Кушнір Василь Григорович, голова крайового братства ОУН-УПА імені Клима Савура.

- Мельничук Олександр Миколайович, керівник агенства регіонального розвитку «Ківерцівщина».

- Бондарук Леся Василівна, вчитель історії НВК «Гімназія №14».

«Жодна з цих постатей не заплямувала себе якимись політичними аферами чи корупційними скандалами. Мені за цих людей не соромно. За нашими спинами не олігархи, а звичайні українці – освітяни, лікарі, представники малого і середнього бізнесу, культyрні діячі;  а головне – щирі патріоти України, які свою любов до неї підтверджують конкретними справами», – зазначив у своєму виступі на конференції Ігор Гузь.

Коментування не рекомендоване автором новини.