“За Україну!” провела обласну раду волинського партійного осередку

22 вересня Волинська обласна організація політичної партії “За Україну!” провела обласну раду з керівниками міських та районних партійних осередків . В порядку денному засідання в основному розглядалися питання участі партії в місцевих виборах, які відбудуться 31 жовтня 2010 року.

В процесі обговорення та планування передвиборчої діяльності партії , були прийняті наступні рішення. Список партії “За Україну!” до Волинської обласної ради очолить нині діючий її депутат та керівник обласного осередку партії Ігор Гузь. Окрім того, ряд осередків “За Україну!” висуватимуть від себе канидатів на посади міських та селищних голів, зокрема і міст обласного підпорядкування. Також радою було прийняте рішення, що на місцеві вибори йтимуть тільки ті партійні осередки, які будуть здатні в подальшому створити дієві депутатські фракції.

Серед питань, які були підняти на раді обласної організації, було, зокрема, і питання підтримки кандидатів на посади міських голів у містах обласного підпорядкування. Це стосується таких міст як Ковель (серед розглянутих кандидатів Сергій Кошарук, нині діючий міський голова та кандидати від УНП  та партії “Батьківщина”, відповідно Ярослав Шевчук та Олег Кіндер); Нововолинськ (Віктор Сапожніков, нині діючий мер та основний його опонент Юрій Єлева); Володимир-Волинський (Віра Чайковська-Тарликова, основний опонент нині діючого міського голови).

В понеділок 27 вересня буде оприлюднене ім’я кандидата на посаду міського голови Луцька, який буде висунутий міською конференцією партії і суттєво вплине на виборчі змагання за посаду мера Луцька та їх результати.

Ігор Гузь  закликав однопартійців до цілеспрямованої діяльності і поставив перед партією та її осередками завданя взяти 3% голосів волинян.

Коментування не рекомендоване автором новини.