27 жовтня з офіційним візитом Луцьк відвідав В’ячеслав Кириленко + ФОТО

27 жовтня 2010 року лідер партії “За Україну!”, народний депутат України В’ячеслав Кириленко відвідав з офіційним візитом місто Луцьк.

Зокрема, він взяв участь в громадському форумі “За Україну! За Луцьк!”, який відбувся в Луцькому міському Палаці культури.

Під час проведення форуму відбулася презентація перших п’ятірок списків партії “За Україну!” до Волинської обласної та Луцької міської рад, а також кандидата на посаду Луцького міського голови – Богдана Шибу.

„Наше завдання – провести до місцевих рад людей, які не будуть ні перед ким гнути шию”, – зазначив лідер партії „За Україну!” В’ячеслав Кириленко.

„Нам не доводиться червоніти за людей, які йдуть від партії „За Україну!”, бо вони чітко стоять на патріотичних позиціях, мають громадську активність, здобутки і велику віру в те, що політичне заціпеніння, яке постало в Україні, не є вічним”, – сказав політик.

„Наше завдання – в тому числі і за допомогою цих місцевих виборів – розпочати політичний контрнаступ українських справді опозиційних, патріотичних сил. Це завдання, яке неминуче потрібно виконати”, – наголосив лідер партії „За Україну!”.

Більше світлин тут

Коментування не рекомендоване автором новини.