Ігор Гузь: «Якщо хоч когось як кандидата в депутати від “За Україну!” знімуть з виборчих перегонів, я оголошу голодування в кабінеті голови облдержадміністрації»

Моя точка зору  щодо того, чому 22 жовтня сесія обласної ради не відбулася. Те, що діється – не фарс, а прогнозовані дії. Є в області «кукловоди» Клімчук і Башкаленко – члени Партії регіонів. Про це також треба говорити. І ми зараз спостерігаємо дежавю. Те ж саме було при Французу.  Депутатів, які сьогодні не прийшли на сесію змусили це зробити.
Я балотуюся по Старовижівському округу проти Партії регіонів. По іншому округу йде мій колега Пецентій. Мені ще Клімчук не телефонував і не погрожував, а от йому — вже погрожував. Що робиться на Старовижівщині? З 46 дільничних виборчих комісії, 37 керівників – представники Партії регіонів. Ви уявляєте, що відбувається? Просто нагло плюють в обличчя демократії.
Я, як голова політичної партії «За Україну» у Волинській області офіційно попереджаю пана Клімчука, пана Башкаленка і Партію регіонів: якщо хоч когось як кандидата в депутати від нашої політичної сили, в тому числі і мене, знімуть з виборчих перегонів, я оголошу голодування в   кабінеті голови облдержадміністрації. Я закличу всі політичні сили так само поступити. Сьогодні мені дуже соромно за тих колег, з якими я сидів в сесійному залі чотири з половиною роки, які не прийшли сьогодні на сесію і просто-напросто наплювали на ті ідеали, які ми колись відстоювали. «Наша Україна» в 2006 році йшла на вибори зі своїми ідеями, які були людьми підтримані і зрозумілі. Сьогодні  окремі депутати, просто тримаючись за посади здають ідеали, і тим, самим , здають країну. Я запитую їх: «Друзі! Хіба ви за російську мову? Хіба ви за російський  флот в Криму? Хіба ви за ті безчинства, які хоче зробити Партія регіонів?» Вочевидь, що – так. Але це соромно і нікчемно отак зігнутися. Перед ким?
Треба всім демократичним силам тримати ситуацію під контролем. Я впевнений, що в наступному складі обласної ради нас буде меншість, бо люди всі налякані. Але від нас сьогодні залежить, чи буде ця держава жити далі. Вважаю, що демократичні сили мають довести, що є порох в порохівницях.

Коментування не рекомендоване автором новини.