Ігор Гузь заявив про антиукраїнські дії Клімчука та тиск влади на опозицію

Ігор Гузь,  депутат Волинської обласної ради та керівник Волинської обласної організації партії “За Україну!” на прес-конференції демократичних сил Волині, яка відбулась 5 жовтня, заявив про підтримку Клімчуком антиукраїнських дій влади та тиск на предстаників опозиційних сил на Волині.

Про це повідомляє інтернет-видання “Волинська правда”.

Дії Бориса Клімчука на посаді голови ОДА, який йде в депутати обласної ради від Партії Регіонів – чітке свідчення того, що він підтримує дії режиму Януковича, який на кожному кроці демонструє свою антиукраїнську суть. переконаний Ігор Гузь. “Політика цієї влади є колоніальною. Питання мови, історії,  національної самоідентифікації, проти яких монолітним фронтом йде влада, говорять про її відкриті антиукраїнські наміри”, – заявляє Ігор Гузь.

“Настали часи, коли не минає і дня, щоб я не чув від своїх колег, соратників чи однодумців по демократичному табору про тиск,  який чинить влада на тих, хто не згоден з її політичною лінією. Погрози, шантаж, пониження і звільнення – ось почерк влади протягом цієї передвиборчої кампанії. Якщо так далі буде продовжуватися, ми будемо діяти рішучіше – впритул до організації нових Майданів”, – зазначив Ігор Гузь.

Коментування не рекомендоване автором новини.