На місцевих виборах волинські козацькі організації підтримують партію “За Україну!”

Волинське козацтво на місцевих виборах, які відбудуться 31 жовтня підтримає партію “За Україну!”, як політичну силу, яка має перспективу і потенціал не тільки боротися з діями антиукраїнської влади, але і вирішувати нагальні проблеми регіону.

На підтримку партії “За Україну!” виступив Олександ Середюк, полковник Українського козацтва, отаман громадської організації “Школа козацького гарту” та Віталій Федосюк , отаман Волинського козацького стрілецького братства.

“Зараз українці, і волиняни зокрема, потребують конкретних дій на захист нашої держави та її здобутків. Не захистимо основного – позбудемося всього. “За Україну!” – це та політична сила, яка себе не заплямувала невиконаними обіцянками чи компрометованими політиками. Її лідери як на центральному, так і регіональному рівні знають яким чином діяти і як боротися проти влади”, – зазначив Олександр Середюк, котрий в депутати Волинської обласної ради йде від партії “За Україну!”.

Віталій Федосюк, який йде в списку партії “За Україну!” до Луцької міської ради зазначив: “Наша підтримка закономірна, адже мова йде про одну з найперспективніших політичних сил в Україні та на Волині. Наші спільні дії матимуть результат і я в цьому впевнений”.

Коментування не рекомендоване автором новини.