На Старовижівщині влада почала кампанію по недопущенню перемоги Ігоря Гузя на місцевих виборах

На Старивижівщині починається справжнє беззаконня! Місцева влада в тандемі з Партією Регіонів робить все можливе, щоб на місцевих виборах не переміг представник демократичних сил краю в районі Ігор Гузь.

Рішенням Старовижівської територіальної виборчої комісії до визначеного ними списку керівників дільничих  комісій у районі не увійшло жодного представника демократичних політичних сил, чим влада в черговий раз дала всім зрозуміти – перемога їм потрібна за будь-яку ціну, навіть якщо прийдеться зазіхнути на закон.

Так, згідно рішення Старовижівського ТВК з сорока семи керівників дільничих комісій двадцять сім представляють Партію Регіонів. Ще двадцять – представники партій-сателлітів. Жоден представник «Батьківщини», «Нашої України», УНП, «За Україну!» та інших опозиційних партій серед керівників дільничих комісій не представлений.

Напередодні було змінено і керівника ТВК.  До цього комісію очолювала Наталія Поліщук, яка представляла місцевий осередок партії «Батьківщина». На зміну їй прийшла Любов Ладнюк, дружина керівника районної організації Партії Регіонів,  яка офіційно, щоправда, значиться  представником Партії Зелених. Проте, на виборах 2006 року пані Ладнюк балотувалася саме  від Партії Регіонів.

Керівництво Волинської обласної організації партії «За Україну!» розцінює такі дії влади як сплановану діяльність спрямовану на недопущення перемоги по старовижівському округу кандидата в депутати Волинської обласної ради Ігоря Гузя, якого тут підтримує більшість опозиційних сил. Відтак, на місцевих виборах, на думку Ігоря Гузя, потрібно очікувати найгіршого – тиску з боку влади, фальсифікацій і навіть потенційних зривів виборчого процесу на тих чи інших дільницях.

Коментування не рекомендоване автором новини.