Невідомі зловмисники тиснуть на кандидата в депутати від партії “За Україну!”

На начальника Луцького міського управління освіти Анжелу Масиник спробують тиснути. Написи образливого змісту після останніх вихідних з’явилися на стінах управління, виконані невідомими художниками аерозольним балончиками. Анжела Масиник ці дії розцінює як спробу політичного тиску з боку супротивників.

Нагадуємо, що Анжела Масиник в списку партії «За Україну!» під третім номером балотується до Луцької міської ради. Відтак, на її думку, подібні речі є справою рук ідейних опонентів, яким партія «За Україну!» з її опозиційними діями стоїть кісткою в горлі.

Ігор Гузь, депутат Волинської обласної ради та голова Волинської обласної організації партії «За Україну!» з цього приводу зазначив наступне: «Влада починає справжні переслідування тих, хто так чи інакше опонує її діям. І це тільки початок. За розмальовуванням стін управління підуть і політичні утиски іншого роду, включаючи погрози і можливе насильство, тому ми маємо бути готові до всього. Щодо Анжели Масиник, то її знають як досвідченого і високоморального працівника у своїй сфері, репутація якої не зіпсована жодними корупційними скандалами.  Тому політичні супротивники такими діями кидають камінь у свій же город».

Коментування не рекомендоване автором новини.