Волинське братство ветеранів ОУН-УПА підтримало партію “За Україну!” на місцевих виборах + ФОТО

Волинське братство вояків ОУН-УПА на своєму черговому засіданні, де обговорювалися питання місцевих виборів в Україні 31 жовтня, прийняло рішення підтримати партію “За Україну!” як політичну силу, яка здатна насьогодні як в Луцьку так і на Волині, чинити реальний опір діям антиукраїнської влади та змінювани життя в регіоні на краще.

Василь Кушнір, голова Братства, який йде в партійному списку “За Україну!” як кандидат в депутати до Волинської обласної ради зазначив: “Коли Україна перебуває в небезпеці і кожен наступний день несе з собою нові і нові випробування для українців, коли нас позбавляють нашого національного обличчя і права бути господарем на своїй землі, ми маємо робити ставку на людей рішучих і принципових, які здатні будуть відстоювати Україну до останнього її сантиметру. Для нас на Волині таким політичним осердям є партія “За Україну!”, яку ми і підтримаємо на найближчих виборах”.

Ігор Гузь, голова обласного партійного осередку заявив,  що дана підтримка – це підтримка не просто людей,  а тих, хто не на словах, а на власному житті відчув, що таке боротися за Україну.

Коментування не рекомендоване автором новини.