Ігор Гузь: «В Луцьку не борються з проституцією»

Депутат облради Ігор Гузь стурбований проблемою проституції на вулиці Рівненській при виїзді з Луцька та валютними спекулянтами – «міняйламии», – які торгують біля центрального універмагу.

Гузь на сесії облради під час виступу прокурора області Андрія Гіля зазначив, що на вулиці Рівненській поблизу автозаправки «Лукойл», постійно стоять декілька десятків повій, яким по 15-16 років.

Гузь каже, що вони ймовірно хворіють на венеричні хвороби. Проте з проблемою проституції правоохоронні органи борються недостатньо результативно – вважає депутат.

На зауваження Гузя Гіль відповів, що в Україні немає нормального закону про проституцію. Прокурор каже, що міліція постійно проводить рейди, але зупинити проституцію можна лише тоді, коли кара за таке заняття буде відчутнішою.

Гіль зазначив, що передасть зауваження Гузя своїм колегам, які займаються боротьбою з проституцією.

Гузь додав, що він також стурбований «міняйлами», які стоять біля ЦУМу і обмінюють валюту. Така діяльність у не встановленому порядку є не законною – зауважив обранець.

На що прокурор відповів, що йому відома проблема і «майже усі вони притягнені до адміністративної відповідальності».

«Міліція їх виявляє, заводить в суд, вилучає валюту. Але вони й досі стоять, бо зараз за таку діяльність є лише адміністративна відповідальність», – вважає прокурор.

Разом з тим, прокурор зазначив, що боротьба з валютчиками останнім часом активізувалася.

«Волинські новини»

Коментування не рекомендоване автором новини.