Кривицький – «тіньовий кардинал» у міськраді?

Радник луцького міського голови, депутат Волинської облради Ігор Гузь вважає, що його колега – інший радник луцького мера Антон Кривицький є «тіньовим кардиналом» в міській раді.

«Не розумію присутності в міській раді Антона Кривицького. Це – тіньовий кардинал в міській раді. Скоро він більше керуватиме, ніж Микола Романюк», – сказав Гузь.

Хоча разом з тим додав, що він поважає вибір лучан, хоч за Миколу Романюка і не голосував.

«Мені імпонує те, що серед заступників Миколи Романюка є Василь Байцим, Лариса Соколовська, Святослав Кравчук. Вважаю, що це – плюс», – сказав Гузь.

«Мені не подобається, що вже починає диктувати міськраді певні речі Борис Клімчук. Зокрема, йдеться про заступників. Знаю, що була пропозиція призначити заступником з питань житлово-комунального господарства пана Товстенюка», – сказав Гузь, маючи на увазі депутата облради п’ятого скликання від блоку Бориса Клімчука «Рідна Волинь» Олександра Товстенюка.

«Але наша фракція та інші категорично проти цього виступила. По інших людях були питання, а проти цього чоловіка всі виступили категорично», – додав Гузь.

Гузь повідомив, що «десь на 99%» є ймовірність того, що він не працюватиме у міській раді, а буде займатися «політичною діяльністю».

“Волинські новини”

Коментування не рекомендоване автором новини.