Депутати від «За Україну!» та «Свободи» заблокували трибуну Волинської обласної ради

Депутати облради від ВО «Свобода» та партії «За Україну!» у вівторок, 15 лютого заблокували трибуну Волиньради, вимагаючи поставити на поіменне голосування питання про повернення «бандерівського рішення».

Передумовою до таких дій стало те що депутати за пропозицією «регіонала» Олександр Шубка проголосували за зняття з розгляду питання під номером шість про заяву щодо рішення Вищого адміністративного суду про скасування Указу Президента України «Про присвоєння С.Бандері звання Героя України».

Депутат облради, голова Волинського осередку партії «За Україну!» Ігор Гузь запропонував аби це питання було винесене на поіменне голосування «щоб волиняни знали хто за Бандеру, а хто проти». Та голова облради Володимир Войтович відмовився і голосування пройшло в звичному режимі.

Після цього Ігор Гузь та депутати від «Свободи» вимагаючи переголосування у поіменному режимі  даного питання заблокували трибуну чим зірвали роботу сесії. Такі дії вигуками та скандуванням підтримали  ветерани УПА, які були присутні на сесії. Не змігши продовжити роботу сесії голова облради Володимир Войтович оголосив перерву в роботі облради. Відтак сесія у вівторок, 15 лютого припинила роботу. Депутати не розглянули жодного питання з порядку денного.

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»

Коментування не рекомендоване автором новини.