Депутати Луцької райради не підтримали ставленика Партії Регіонів

Партія «За Україну!» виступила проти обрання заступником голови Луцької районної ради ставленика Партії Регіонів депутата фракції Фронту Змін Ігора Члека.

Сьогодні, 18 березня,  відбулася позачергова сесія Луцької районної ради на якій вдруге винесено питання про обрання заступником голови ради Ігора Члека. Голова фракції «За Україну!» в районній раді Олексій Панасюк звернувся до депутатів із закликом не голосувати за цю кандидатуру.

«Партія «Фронт Змін», яка йшла на вибори під опозиційними гаслами сьогодні зрадила виборця Луцького району і активно співпрацює із Партією Регіонів. Спроба обрати Ігора Члека заступником це подяка регіоналів за обрання головою ради Ігора Волошенюка. Крім того дане голосування є нелегітимним і може бути оскаржене в прокуратурі, адже згідно із регламентом кандидатура на посаду заступника виноситься один раз» – заявив Олексій Панасюк.

Голосування відбувалося таємно. За кандидатуру Ігора Члека проголосувало 19 депутатів із 53-ох присутніх.

Партія «За Україну!» застерігає керівництво районної ради від спокуси порушити регламент і втретє винести кандидатури Ігора Члека на посаду заступника голови райради. «В разі повторення таких дій будемо звертатися не лише в районну, а й в обласну прокуратуру» – заявив депутат обласної ради, голова обласного осередку партії «За Україну!» Ігор Гузь.

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»

Коментування не рекомендоване автором новини.