Депутати від «За Україну!» відвідали з робочим візитом підприємство «Вторма-Луцьк»

16 березня депутат обласної ради Ігор Гузь, депутати Луцької міської ради Павло Данильчук та Роман Романюк відвідали підприємство «Вторма-Луцьк», яке займається збором твердих побутових відходів в м. Луцьк.

Депутати ознайомилися із роботою підприємства та проблемними питаннями в зборі та утилізації сміття. Сьогодні найголовнішою проблемою є переповнення сміттєзвалища в с. Брище. «Справа в тому що сміття з Луцька вивозиться туди без попереднього сортування – відділення паперу, поліетилену, ПЕТ пляшки та скла, які мають комерційну цінність, від основної маси відходів. – зазначив директор «Вторма-Луцьк» Микола Петровський – Проводячи таке сортування ми не лише в рази зменшимо об’єми сміття на полігоні, але й здешевимо вартість вивозу сміття».

Павло Данильчук пообіцяв на наступній сесії міської ради ініціювати розгляд ряду питань, які зможуть вирішити проблему переповнення сміттєзвалища в с. Брище. Крім того було вирішено спільно із Фондом «Нове екологічне мислення» активізувати просвітницьку роботу на екологічну тематику серед навчальних закладів області.

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»

Коментування не рекомендоване автором новини.