Партія «За Україну!» вимагає розібратися із «поборами» в музичній школі №1

23 лютого під час шостої сесії Луцької міської ради депутат Роман Романюк під час озвучення депутатських запитів та звернень зауважив, що керівництво Луцької музичної школи №1 ввело у навчальному закладі особливі «податки».

Обранець громади розповів, що він отримав інформацію про особливий збір коштів у музичній школі. Романюк зауважив, що очільники навчального закладу у добровільно-примусовому порядку вимагають сплати коштів. Приміром, на додаткові «потреби» школи. Тому Роман Романюк закликав міського голову розібратися у ситуації.

На наступний день відбулась зустріч депутатів фракції «За Україну!» Павла Данильчука та Романа Романюка з колективом навчального закладу. Кілька вчителів які побажали не називати своїх прізвищ підтвердили що дирекцією проводиться збір коштів на потреби школи. При чому якщо раніше це була фіксована сума – 50 гривень, то тепер  гроші збираються у відсотковому відношенні від розміру заробітної плати.

Крім того вчителі зазначають, що після озвучення запиту депутатом Романюком дирекція закладу в терміновому порядку оформлює дані внески як благодійну допомогу «задніми» числами.

Партія «За Україну!» вимагає у Луцького міського голови створити тимчасову комісію за участі депутатів міської ради фракції «За Україну!», працівників виконавчого комітету, прокуратури та МВС, розібратися в цій ситуації та покарати винних.

Депутати міськради від фракції «За Україну!» триматимуть це питання на контролі і в разі бездіяльності міського голови звертатимуться в прокуратуру міста та Генеральну Прокуратуру України!

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»

Коментування не рекомендоване автором новини.