Павло Данильчук з робочим візитом відвідав Польщу

11-13 березня 2011 року  депутат Луцької міської ради, голова Луцької міської організації партії «За Україну!» Павло Данильчук у складі офіційної делегації відвідав республіку Польща.

В рамках візиту 12 березня відбулася зустріч з Президентом Ольштина Пьотром Гжимовічом та головою Об’єднання українців в Ольштині Степаном Мігусом. Делегати ознайомилися з досвідом партнерського міста щодо наповнення бюджету, розбудови соціальної інфраструктури, малого бізнесу, туризму, залучення коштів Європейського Союзу для реалізації проектів соціально-економічного розвитку. Сторони обговорили перспективи подальшої співпраці між містами-партнерами.

Крім того делегація відвідала міста Кенштин та Лідзбарк-Вармінський, де взяла участь у заходах з нагоди Шевченківських днів.

13 березня у місті Ольштин відбулось відкриття пам’ятної дошки Тарасу Шевченку. Дошку виготовили та встановили за сприяння Луцької міської ради. У церемонії відкриття взяли участь представники Луцька, керівництво та українська громада Ольштина, депутат Сейму українського походження Мирослав Сич, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Польща Маркіян Мальський.

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»

Коментування не рекомендоване автором новини.