№19/11/10 від 30 листопада 2010 року Заява в Прокуратуру

Депутат Волинської обласної ради

Гузь Ігор Володимирович

вих №19/11/10 від 30 листопада

2010 року

Прокурору Волинської області

Гілю А.І.

Заява

18 листопада 2010 року під час проведення установчої сесії Волинської обласної ради з боку депутата Волинської облради Віталія Карп’юка були здійснені дії, що суперечать чинному законодавству.

Зокрема під час проведення сесії депутат Карп’юк в нецензурній формі звертався до працівника апарату Волинської обласної ради Сергія Назарука намагаючись його привселюдно принизити. Я вважав за потрібне втрутитись в дану розмову і стати на захист Назарука.

Під час словесної перепалки депутат Карп’юк застосував силу проти мене, вибивши з моїх рук мобільний телефон, продовжуючи нецензурно висловлюватись.

Після цих подій дізнавшись, що я готую заяву до органів прокуратури, а також збираюсь донести до відома депутатів обласної ради перебіг цих подій, депутат Карп’юк ствердив, що якщо я вчиню такі дії  то пожалкую. Вважаю, що такі такі вислови депутата Карп’юка можна класифікувати нічим іншим як шантаж та погрози.

Під час цих подій були присутні свідки: депутати обласної ради Олесь Бик, Анатолій Якубюк та працівник апарату Волинської обласної ради Назарук Сергій.

Прошу органи прокуратору розглянути мою заяву та притягнути до відповідальності громадянина Карп’юка Віталія Володимировича.

Наперед вдячний за розуміння.

Депутат Волинської обласної ради                                  Ігор Гузь

Коментування не рекомендоване автором новини.