27 квітня 10 партій проведуть мітинг проти ратифікації Харківського пакту Януковича-Медвєдєва

27 квітня з нагоди річниці ратифікації Харківського пакту Януковича-Медвєдєва про базування російських військ на території України до 2042 року 10 політичних партій проведуть мітинг. Акція відбудеться біля пам’ятника Тарасу Шевченку в Києві о 17.00. Таке рішення було схвалене сьогодні на першому засіданні оргкомітету з проведення всеукраїнської акції протесту.    

До складу оргкомітету  увійшли  партії: «Громадянська позиція», Європейська партія України, «За Україну!», Народний рух України, «Наша Україна», Партія захисників Вітчизни, «Реформи і порядок», «Свобода», Українська народна партія та УРП «Собор».

Як відомо, 4 квітня лідер партії «За Україну» В’ячеслав Кириленко закликав провести спільну для усіх опозиційних сил всеукраїнську акцію протесту проти ратифікації Харківського пакту Януковича-Медвєдєва про базування російських військ на території України до 2042 року.

Зокрема, він зазначив, що «27 квітня виповнюється річниця так званої ратифікації Харківського пакту. Відверто порушуючи Конституцію України, Закон «Про міжнародні договори України», Закон «Про регламент Верховної Ради України», влаштувавши бійки в сесійній залі парламенту, «коаліція тушок» натиснула 236 кнопок за ратифікацію Харківського пакту Януковича-Медвєдєва».

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»

Коментування не рекомендоване автором новини.