Луцька міська рада підтримала “тризубівців”

Депутати Луцької ради 20 квітня виступили на підтримку членів ВО «Тризуб» імені Степана Бандери і просять суд, який має відбутися над членами об’єднання, бути справедливим і не заполітизованим. За відповідне рішення проголосувало 33 депутати із 45 присутніх.

«Ці люди є патріотами та справжніми громадянами України, адже не побоялися та вчинили громадянській подвиг – відкрито висловили свій протест встановленню в Запоріжжі пам’ятника українофобу та злочинцю Сталіну», – йдеться у зверненні, озвученому депутатом, головою фракції партії «За Україну!» Павлом Данильчуком.

«Висловлюємо своє занепокоєння позицією прокуратури Жовтневого району Запоріжжя, яка ставиться до підозрюваних як до кримінальних злочинців, вимагаючи й надалі утримання їх під вартою в СІЗО. Хоча запорізькі патріоти не вчинили жодних кримінальних дій», – каже депутат.

Міськрада просить Жовтневий районний суд Запоріжжя розглянути справу неупереджено й об’єктивно, а також винести справедливе рішення.

Нагадаємо, що 28 грудня 2010 року в міліцію Запоріжжя надійшло повідомлення про пошкодження невідомими зловмисниками бюста Сталіна. Відповідальність за акцію взяла на себе організація «Тризуб».

«Волинські новини»

Коментування не рекомендоване автором новини.