«За Україну!» домоглася перевірки роботи Марини Мартіросян

Павло Данильчук вніс пропозицію про звільнення начальника юридичного відділу Луцької міської ради Марини Мартіросян у зв’язку із її непрофесійністю яка призвела до сутичок 11 квітня між лучанами та комуністами.

Зокрема, під час позачергової сесії міськради 6 квітня Микола Романюк доручив юридичному відділу звернутися до суду щодо заборони встановлення намету. Однак відреагувала пані Мартіросян аж після 11 квітня, коли вже відбулася сутичка лучан з ліворадикалами.

На сесії виступив і депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь. Він також зазначив, що відповідальність за соціальне напруження, пов’язане з цими подіями, стосується не лише юридичного відділу, котрий, на його думку, запізно зреагував, а й міського голови Миколи Романюка. «Миколо Ярославовичу, Ви шість днів сиділи «в бункері», а після сутичок на майдані заявляєте що хтось працює проти Вашого іміджу! Скажіть хто Вам забороняв подавати до суду раніше?» – запитав Ігор Гузь в міського голови.

Також Павло Данильчук, вказав на неетичну поведінку чиновниці щодо депутатів, протести проти її дій підприємців із Завокзального ринку та її непрофесійність в питанні створення КП «Луцькреклама».

Марини Мартіросян звернулася до депутатів та пообіцяла бути виваженішою та коректнішою у спілкуванні з лучанами. Після цього народні обранці прийняли рішення не звільняти чиновницю, але утворити комісію та розібратися в роботі керівника юридичного відділу Луцької міської ради.

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»

Коментування не рекомендоване автором новини.