Гузь звинуватив Клімчука у переслідуванні політичних інакодумців

Під час звіту голови Волинської ОДА у стінах Волинської обласної ради депутат Волинської обласної ради від «За Україну!» Ігор Гузь вирішив задати Борис Клімчуку незручне політичне питання.  Про це йшлося під час четвертої чергової сесії Волинської обласної ради шостого скликання.  «То може не задавай?!» – пожартував Клімчук. Гузь переконує, що в області відбувається терор проти незгідних. Обурюють Гузя і вислови волинського губернатора про депутатський корпус Луцької міської ради.

«Останні 2 місяці мовчу, як риба», – відразу сказав Клімчук. Гузь наполіг на тому, що в цій області є людина, яка опікується переслідуванням людей, котрі мають іншу політичну позицію. Ігор Гузь висловив припущення, що ця людина – саме Борис Клімчук.

Волинський губернатор зауважив, що його у багато чому можна звинувачувати, приміром, у тому, що він не толерантний, проте переконує: «Не треба шукати чорну кішку у чорній кімнаті, особливо, коли її там нема».

Також Ігор Гузь зауважив і про справи, котрі були відкриті проти ректора Луцького інституту розвитку людини «Україна», депутата Волинської обласної ради Романа Карпюка. Мовляв, це сталося через те, що він ствердно не голосував за нинішнього голову Волинської обласної ради Володимира Волйтовича. Він додав, що Клімчук має бути гарантом свобод.

Голова Волинської ОДА Борис Клімчук відповів, що немає ніякого відношення до відкритих кримінальних справ. «Я не даю міліції команди «фас». Я намагаюсь діяти в межах закону», – сказав волинський губернатор.

http://pravda.lutsk.ua

Коментування не рекомендоване автором новини.