Ігор Гузь продовжує виконувати дані виборцям обіцянки – Волинська обласна рада виділила 1 млн. грн. на ремонт школи в с. Смідин

Після піврічної боротьби депутата від Старовижівського району Ігоря Гузя в с. Смідин нарешті відремонтують школу. Обласна рада виділила на це 1 млн. грн.

Одразу після свого обрання депутатом обласної ради від Старовижівщини Ігор Гузь підняв одне з найболючіших питань району – школа в с. Смідин. Будівля навчального закладу знаходилась в жахливому стані, адже капітального ремонту не бачила кілька десятків років. Стіни та стеля школи знаходилися в жахливому стані та загрожували життю учнів.

Нажаль при затвердженні бюджету на 2011 рік обласні депутати, незважаючи на аргументи приведені Гузем, грошей на школу не виділили. Тоді мотивували це потребою економії бюджетних коштів.

Після неодноразового звернення Ігоря Гузя до депутатів та ЗМІ проблеми із ремонтом даного закладу навіть висвітлювалися загальнонаціональними телеканали «Інтер» та ICTV.

Сьогодні, 26 травня 2011 року сесія Волинської обласної ради нарешті виділила кошти на частковий ремонт будівлі – 1 млн. грн.

Ремонт школи в с.Смідин – це одна з передвиборчих обіцянок Ігоря Гузя яку він виконав.

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»

Коментування не рекомендоване автором новини.