Начальник Луцького МВС Роман Крохмаль відповідатиме перед депутатами за незаконні дії його підлеглих ВІДЕО

Сьогодні на сесії Луцької міської ради депутати заслухають пояснення начальника Луцького міськвідділу Романа Крохмаля зприводу незаконної відеозйомки учасників теренової гри «Звитяга» 30 квітня 2011 року.

Нагадаємо, що звернення до начальника Луцького МВ УМВС у Волинській області Романа Крохмаля з приводу даного конфлікту озвучив депутат Луцької міської ради від фракції «За Україну!» Павло Данильчук на сесії 5 травня.

За словами Павла Данильчука 30 квітня – 3 травня 2011 року відбувалася тернова спортивно-партіотична гра «Звитяга», організатором якої є молодіжна організація «Національний альянс». Захід був погоджений з органами влади. Під час збору учасників біля стін волинського національного університету серед білого дня в штатському пан Юрій Гусак – начальник сектору охорони громадського порядку Луцька разом з невідомими підійшов, дістав камеру і почав всіх знімати.

Побачивши їх, депутат Данильчук з кількому іншими депутатами місцевих рад підійшли, аби спитати мету зйомки. Однак, ні Гусак, ні невідомий не представилися, не пояснили на яких підставах ведуть зйомку, а потім навіть намагалися спровокувати бійку з учасниками «Звитяги».

«Сьогодні на сесії ми продемонструємо відеоролик який ми записали і на якому відзнято весь конфлікт – пана Гусака та невідомого та те як вони накидаються з кулаками на оператора. Після цього я попрошу начальника Луцького МВ УМВС у Волинській області Романа Крохмаля і пана Гусака прокоментувати такі дії правоохоронців і дати відповідь хто дав наказ знімати молодь!», – зазначив Данильчук.

Відеоролик конфлікту відзнятий учасниками гри «Звитяга» додається.

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»

Коментування не рекомендоване автором новини.