Павло Данильчук звернувся до Миколи Романюка з приводу подальшої заборони акції збору коштів на пам’ятник Сталіну у Луцьку

Сьогодні, 30 травня голова фракції «За Україну!» в Луцькій міській раді Павло Данильчук звернувся до Миколи Романюка із вимогою подати до суду та заборонити лівим організаціям збір коштів на пам’ятник Сталіну в Луцьку.

Нагадаємо що після численних конфліктів між лівими та громадськістю міста на початку квітня суд заборонив комсомольцям проведення акції до 1 червня.

«Цілком ймовірно, що 1 червня, по закінченню заборони, ліві радикали знову вийдуть на Театральний майдан і це призведе до чергового конфлікту, який ми вже спостерігали 11 квітня цього року. Тому прошу Вас зустрітися з керівниками осередків організацій «Антифашиський комітет» та ЛКСМ «Відродження» і переконати їх не провокувати конфлікт та не проводити збір коштів на пам’ятник Сталіну. В разі їх незгоди прошу дати доручення відповідним підрозділам та подати до суду на дані організації з вимогою заборони проведення їм згаданої акції.

У випадку бездіяльності міської ради відповідальність за конфлікт лежатиме на Вас, Миколо Ярославовичу, як міському голові. Адже згідно чинного законодавства лише міська рада має право звертатися до суду з проханням заборонити проведення акції, якщо вона загрожує громадському порядку» – йдеться у зверненні Павла Данильчука.

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»

(098) 020-21-28

Коментування не рекомендоване автором новини.