В міського голови Луцька вимагають заборонити спорудження “пивного генделика”

Депутат Луцької міської ради  Роман Романюк спільно з мешканцями вулиці Конякіна зустрілися з міським головою Луцька Миколою Романюком. Під час  зустрічі лучани вимагали аби мер заборонив проводити будь-які роботи щодо зведення «пивного генделика» на вулиці Кравчука, 19б.

Спочатку Роман Романюк, коротко переказав історію питання про будівництво так званої малої архітектурної форми, яка в перспективі виконуватиме роль продуктового магазину та «пивної».

Нагадаємо, що 17 червня мешканці будинку на вулиці Конякіна, 33 вже протестували проти зведення металоконструкції у своєму дворі. Сьогодні ж вони прийшли «за волевиявленням Миколи Романюка, щоб він не дозволив проводити там будь-які роботи». Луцький мер запевнив, що він так і зробить. А пізніше на місце конфлікту прибуде відповідна комісія, щоб оглянути місце будівництва і прийняти певне рішення.

Оскільки на зустрічі громади із чиновником був присутній представник підприємця, його Романюк також попросив бути  на місці проблемного будівництва під час візиту комісії.

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»

Коментування не рекомендоване автором новини.