Луцький міський голова проігнорував вимогу громади запустити новий автобусний маршрут до Вишкова

23 червня 2011 року депутат Луцької міської ради Роман Романюк звернувся із запитом до міського голови Миколи Романюка із проханням створити новий автобусний маршрут до району Вишків. Пропонувалось створення нового маршруту сполученням: вул. Героїв УПА – вул. Стрілецька – пр-т Перемоги – пр-т Соборності – пр-т Молоді – пр-т Відродження – вул. Рівненська -  Київський м-н – вул. Дубнівська та в зворотньому напрямку. Це б дозволило мешканцям Вишкова без пересадок доїжджати до основних спальних та бізнесових районів Луцька.

Нагадаємо що зараз із району Вишків курсують автобуси лише двох міських маршрутів 26 та 26-а, які довозять пасажирів лише до невеликої частини міста. Маршрут № 26 проходить з Вишкова через центр міста і на вул. Львівську. Маршрут № 26А майже дублює № 26 – з Вишкова через центр міста на Центральний ринок.

На жаль на запит депутата Луцький міський голова, очевидно не бажаючи вирішувати проблеми мешканців міста, відповів стандартною відпискою. Мовляв у зв’язку із економічною кризою та підвищенню вартості проїзду пасажиропотік зменшився, тож додатковий маршрут зараз не на часі. Хоча для мешканців Вишкова новий маршрут  навпаки зекономив би гроші, адже відпала б потреба робити зайву пересадку.

Така позиція міського голови лише поглиблює існуючі проблеми в транспортній галузі міста. Для ілюстрації байдужості Миколи Романюка до проблем лучан подаємо копію його відповіді на запит депутата-«заукраїнця».

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»


Коментування не рекомендоване автором новини.