Гузя не турбує, що його депутати працюють на губернатора Волині

У волинській організації «За Україну!» спокійно сприйняли новину про працевлаштування депутата Луцької міськради із фракції цієї політичної сили Богдана Шиби на посаді начальника відділу управління архітектури, містобудування та ЖКГ ОДА. Про це у коментарі ЗІКу розповів голова облосередку парії Кириленка, депутат Волиньради Ігор Гузь

«Ми не можемо сказати, чи людина має право працювати в ОДА, чи ні. Тим більше, досвідчений держслужбовець», – прокоментував працевлаштування Шиби голова облосередку «За Україну!»

За словами Гузя, політичну силу насамперед цікавить ідеологічна позиція Богдана Шиби як депутата міськради, як він голосуватиме у статусі члена фракції «За Україну!»

«Наскільки мені відомо, Богдан Шиба власну позицію не змінив і не має наміру змінювати», – додав Ігор Гузь.

Довідка ЗІКу.

Колишній мер Луцька, а нині депутат Луцької міськради від «За Україну!» Богдан Шиба від учора, 1 серпня, працевлаштований на посаді начальника відділу регіонального розвитку управління містобудування, архітектури та ЖКГ Волинської ОДА.

У 2006 році Богдан Шиба був обраний мером Луцька від БЮТ. А навесні 2008-го вийшов із лав ВО «Батьківщина». На вибори міського голови у 2010 році балотувався від «За Україну!», але посів третє місце. Однак став депутатом Луцької міськради за списком цієї партії.

Коментування не рекомендоване автором новини.