Ігор Гузь вимагає притягнути до відповідальності начальника управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю ОДА

За наявною у Ігоря Гузя інформацією телефонним обдзвоном депутатів Волинської обласної ради, з метою зриву проведення чергової сесії, займались працівники управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю ОДА, котре очолює член Партії Регіонів Андрій Мельник.

Зокрема окремі депутати заявили, що напередодні сесії обласної ради, яка мала відбутися 26 серпня до них телефонували працівники Головного управління внутрішньої політики облдержадміністрації та настійливо рекомендували не відвідувати сесію.

«Це є грубе порушення законодавства та перевищення службових повноважень з боку конкретних працівників облдержадміністрації» – заявив депутат обласної ради Ігор Гузь – «Ні працівники, ні начальники управлінь, ні голова облдержадміністрації не мають права втручатися в роботу обласної ради. Тим більше телефонувати і вказувати депутатам варто їм йти на сесію чи ні! Я звернувся до прокурора Волинської області Андрія Гіля з вимогою розібратися хто здійснював ці дзвінки і відповідно покарати винних».

Нагадаємо, що 26 серпня 2011 року депутати Волинської обласної ради не змогли зібратися на чергову сесію. Із 80 обранців до зали засідань з’явились трохи більше 20 депутатів – представники опозиційних партій (ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», Наша Україна та За Україну!).  Депутати, що представляють депутатську групу «Нова Волинь», а також представники Фронту Змін, Народної партії, Єдиного Центру та УРП «Собор» скоординовано проігнорували сесію.

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»

Коментування не рекомендоване автором новини.