Найближчим часом підстав для висловлення недовіри “меру” не буде

Депутат Луцької міськради, керівник фракції партії “За Україну!” Павло Данильчук дав відповіді на три короткі запитання веб-сайту “Твій місцевий депутат”.

Питання були задані за допомогою інтернет-приймальні депутатів на сайті Луцької міської ради.

1. Про позицію фракції до ініціативи депутата А.Осіпова щодо висловлення недовіри міському голові

Наразі питання щодо висловлення недовіри “меру” наша фракція не розглядала і я думаю, що найближчим часом підстав для цього не буде.

2. Про ставлення до рішення ради щодо перейменуввання вулиці Лазо на вулицю Ю.Тимошенко, яке однопартієць І.Гузь в соціальних мережах назвав “маразмом” та про голосування особисте і фракції з цього питання

Я також це вважаю “маразмом”. Дане рішення я не підтримував, у вас недостовірна інформація, на момент голосування я вже покинув приміщення міської ради. Якби і був то не голосував би.

Коли питання про подолання вето з даного рішення буде виноситись на наступну сесію, тоді і буде остаточна позиція фракції. Будемо долати вето, але щоб наступний проект рішення був в попередній редакції без вул. ЮВТ.

3. Про майбутнє Центру “Диво” та про його місцезнаходження, а також про створення Міського центру молоді

Центр “Диво” наразі реєструється як громадська організація, щоб знову подавати документи на оренду приміщення кінотеатру “Зміна”. До цього вони були приватним підприємством. Наскільки знаю, приміщення на Відродженні їх не задовольнило і вони дальше займаються в приміщенні “Зміни” та школи №3.

В приміщенні Естет планується створити міський центр молоді. Наразі відбуваються процеси з виселенням тих структур, які довгий час займали це приміщення. До кінця осені дані процеси повинні завершитися і тоді можна підходити до вирішення даного питання комплексно. Адже попередній проект рішення підготовлений відділом молоді наша профільна комісія підтримала частково, зауваження були щодо форми власності Центру, його функціональних обов”язків.

Коментування не рекомендоване автором новини.