Опозиційні партії Волині об’єднались проти диктатури

Сьогодні представники опозиційних партій та громадських організацій Волині об’єднали свої зусилля в боротьбі з тоталітарним режимом діючої влади. Заяву із такими намірами підписали  А.Грицюк («Батьківщина»), І. Гузь ( «За Україну!»), Є. Мельник («Свобода»), В. Банада (НРУ), С. Слабенко («Наша Україна»), О.Плісецький («Фронт Змін»), А. Андрощук (МГО «Громадський актив Луцька»), І. Ніфока («Народна Самооборона»). Очікується підписання заяви іншими партіями.

Текст заяви:

«Заява

Представників політичних партій та громадських організацій Волині

Ми, представники політичних та громадських організацій Волині, заявляємо про об’єднання своїх зусиль перед загрозою встановлення в Україні тоталітарного режиму.

Кримінальні справи, відкриті проти Юлії Тимошенко та Юрія Луценка, переслідування інших відомих опозиційних політиків – це не тільки спроба вчинити психологічний тиск на політичних конкурентів Партії регіонів на майбутніх парламентських і президентських виборах, а й намагання залякати усіх людей.

Влада пішла на крайній захід, яким фактично оголосивши війну опозиції. Цим вона продемонструвала, що не зупиниться ні перед чим, щоб знищити своїх опонентів, здатних протистояти встановленню тоталітарного режиму в Україні.

Вимагаємо негайного звільнення усіх політичних в’язнів, відновлення відкритих судових розглядів, повернення судової системи України в правове русло, не використовувати її як засіб розправи над опонентами владного режиму.

Закликаємо усіх, кому не байдужа доля української незалежності і демократії, згуртуватися і дати відсіч цим спробам встановлення в україні диктатури.

Стати на захист демократії – значить не тільки виступити проти становлення в Україні поліцейської держави, а й захистити себе, свою родину, власну справу від беззаконня та свавілля влади.:

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»

Коментування не рекомендоване автором новини.