Борис Клімчук отримує пенсію 10 000 гривень

Сьогодні на сесії Волинської обласної ради депутат Ігор Гузь звернувся до начальника головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області  із депутатським запитанням про те який розмір пенсії  голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука.

Борис Петрович, який був присутній на сесії, поспішив сам відповісти. Він повідомив, що отримує пенсію в розмірі 10 тис. грн. Але, за його словами, її він перераховує у свій фонд «Рідна Волинь».

Також Ігор Гузь озвучив два депутатських запити: до прокурора області сприводу захисту прав директора музею історії сільського господарства Волині – Скансен Олександра Середюка та до голови облдержадміністрації і голови обласної ради сприводу захисту прав ошуканих пайовиків підприємства «Волинський тепличний комбінат».

Щоправда, депутати підтримали лише останній запит. В ньому йдеться про те, що ось уже вісім років близько сотні колишніх працівників СВК «Волинський тепличний комбінат» не можуть отримати кошти за свої майнові паї. В 2003 році комбінат був проданий ДП «Київ-Нафтохімсервіс», але кошти були виплачені лише частині пайовиків. Сьогодні вчергове майно комбінату продане, але попри це нові власники з людьми розраховуватися не поспішають.

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»

Коментування не рекомендоване автором новини.