Депутати хочуть відновити «теремнівські ставки»

Депутати хочуть на сесії Луцької міської ради заслухати звіт відповідальних органів щодо катастрофічного екологічного стану водойм в районі Теремно. Про це повідомив голова фракції партії «За Україну!» в Луцькій міській раді Павло Данильчук.

«Вчора на політраді міського осередку партії ми обговорювали шляхи озеленення та покращення екологічного стану міста Луцька. І одне із проблемних питань міста це – катастрофічний екологічний стан «теремнівських ставків». Водойма засмічена побутовим сміттям, береги та дно – заросле рослинністю. Фактично, місце де лучани можуть купатися і відпочивати знищенне! Я хочу щоб депутати міської ради заслухали звіт відповідальних осіб та спільними зусиллями виправили ситуацію. Щоб вже наступного року влітку лучани могли там відпочивати» – заявив Павло Данильчук.

Нагадаємо, що фото забрудненої водойми 10 вересня з’явилося на особистій сторінці депутата облради Ігоря Гузя в мережі Facebook. В коментарі під фото Ігор Гузь пообіцяв спільно з депутатами від партії «За Україну!» в Луцькій міській раді вирішити проблему забруднення «теремнівських ставків».

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»

Коментування не рекомендоване автором новини.