Ігор Гузь хоче щоб на Волині транслювали ZIK, який заборонили у Нововолинську

Ігор Гузь звернувся до представників каналу «Аверс» з пропозицією транслювати  телеканал ZIK на Волині через мережі кабельного мовника. Таке звернення було відповіддю на припинення роботи каналу у м. Нововолинськ,  після того як було знято критичну програму про мера міста  Віктора Сапожнікова.

Вже більше року в Львівській області працює телеканал ZIK. Канал позиціонує себе як незалежний засіб масової інформації, який випускає в ефір дуже гострі програми про представників місцевої влади незалежно від їх партійної належності. Зокрема в програмі «Хто тут живе?» журналісти проводять розслідування про статки мерів, суддів, держслужбовців, очільників правоохоронних органів, депутатів.

«Трансляція каналу ZIK на території області буде корисним для волинян, адже канал є дуже якісним і незалежним засобом інформації. В його ефірі виходять новинарні, аналітичні, розважальні програми на тему політики, економіки, культури, мистецтва тощо. Крім того це створить додаткову конкуренцію в середовищі місцевих телеканалів, а отже сприятиме професійному росту місцевих телевізійних ЗМІ» – заявив Ігор Гузь.

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»

Коментування не рекомендоване автором новини.