Ігор Гузь взяв участь в громадському обговорені принципів роботи державних органів влади і молодіжних організацій

Вчора, 21 вересня, у м. Луцьку відбулось громадське обговорення «Практики фінансування програм та заходів для дітей та молоді у Волинській області: результати громадської експертизи та рекомендації», організоване ГО «Асоціація Молодих Реформаторів».

Участь в заході взяли представники неурядових організацій, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації, депутати Волинської обласної та Луцької міської рад від партії «За Україну!», зацікавлені експерти.

Експерти «Асоціації молодих реформаторів» коротко проінформували присутніх про проведену експертизу роботи управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації. Зокрема за підсумками даної експертизи заступнику начальника управління Ігору Дмитришину було дано догану за неналежне виконання своїх обов’язків.

Присутні запропонували своє бачення роботи управління в питаннях розвитку та підтримки молодіжних громадських організацій.

Ігор Гузь озвучив своє бачення проблем над якими має працювати управління. «По-перше, не відомо як і за якою потребою розподіляються державні кошти управлінням. Не секрет, що є ряд заходів, які реалізуються громадою, але на які виділяються гроші без будь-якого публічного обговорення. По-друге, конкурс проектів має проводитися максимально прозоро, щоб будь-яка людина могла ознайомитися із проектом і з сумою коштів яка на його реалізацію виділяється. Сьогодні керівники управління сім’ї, молоді та спорту чомусь приховують цю інформацію» – заявив Ігор Гузь.

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»

Коментування не рекомендоване автором новини.