В Луцьку молодь закликала: “Не “бухати”, а бунтувати!” ФОТО

21 вересня в Луцьку відбулась акція «Марш здорової молоді». Організатором акції є ВМГО «Національний Альянс», а метою її є протест проти поширення серед молоді України алкоголізму, наркоманії та тютюнопаління та пропаганда здорового способу життя. До маршу долучились активісти таких молодіжних громадських та спортивних організацій як Волиньбаскет, Пласт, Українська народна молодь, молоді спортсмени обласного центру, а також студенти факультетів фізичного виховання та усі бажаючі.

«Україно, обирай – пити, або жити», «Будь незалежний – світ безмежний», «Стоп наркотик», «Борці за Україну не виживають нікотину», – такими були гасла, які тримали в руках учасники маршу. Дехто тримав в руках державні прапори.

Більше сотні молодих людей пройшли проспектом Волі від Театрального до Київського майдану, вигукуючи гасла «Досить «бухати» – пора бунтувати», «Твереза людина – могутня Україна», «Герої не «бухали» – вони воювали», «Борці за Україну не виживали нікотину». На Київському майдані учасники акції провели своєрідний флеш-моб, знищивши макети цигарок та пляшок із спиртним. А активісти ВМГО «Національний Альянс» передали до Волинської ОДА лист, в якому просили звернути більшу увагу на реконструкцію спортивних майданчиків, облаштування велосипедних доріжок та заборонити рекламу тютюну і алкоголю біля навчальних закладів.

«Ми хочемо показати, що є молодь, яка веде здоровий спосіб життя. Адже молодь є майбутнім нації, і якщо вона буде деградувати, то Україна не матиме майбутнього», – сказав у коментарі «Волинській правді» голова Луцького осередку ВМГО «Національний Альянс» Богдан Бальбуза.

“Волинська правда”

фото «Національний Альянс»

Коментування не рекомендоване автором новини.